Shitstorm LAB
February 23, 2015 from 13:00 to 15:00

 
Shared content and ratings from the talk Shitstorm LAB, which took place at February 23, 2015 for http://shitstormlab.dk
Speaker
Adfærdpsykolog & foredragsholder
S
Total score
Speakerscore for this talk is 91/100
91
91
Exp.
93
Int.
86
Val.
96
Pre.
40
Funny
by 93%
23
Expert
by 53%
33
Motivator
by 76%
37
Storyteller
by 86%
40
Teacher
by 93%
Location: Jarmers Plads
Video
Testimonials
99
Hej Anders,

jeg synes virkelig god om din shitstorm Lab. Det var for mig et nyt og interessant take på viralitet. Jeg tænker også, at det vil gøre en bedre rustet, hvis man sidder med ansvar for en FB-side, og pludselig skal arbejde med krisehåndtering. Og så er du skide sjov og en god storyteller- hvilket gør det nemmere at huske de forskellige ting!
3 months ago
96
Jeg synes du var meget energiladt og det afspejlede også dit engagement i emnet. Du var så god, at jeg nu vil anbefale dig til en studiekammerat, som netop skal skrive om shitstorms i sit BA-projekt. Håber det er okay, hvis han kontakter dig og forhører sig om mere af dit arbejde.
3 months ago
91
meget inspirerende oplæg, som man helt sikkert godt kunne bruge mere tid på at komme i dybden med.
3 months ago
82
God intro til begrebsapparat, som er operationelt og til at arbejde videre med.<br/>Gode eksempler koblet til teori.<br/>Hurra for leg og konkurrence!
3 months ago
100
Sjoveste og mest inspirerende indlæg jeg har hørte længe!
Det var godt fordi: Mange case eksempler, kombineret med teori, serveret med humor så det ikke blev tørt. Gennemført :) Glæder mig til shitstorm manualen :)
3 months ago
100
Meget medrivende, sjovt, lærerigt og interessant.
3 months ago
90
Interessant oplæg med konkrete eksempler, der gør dig klogere på dit eget arbejde m sociale medier.
3 months ago
87
Det bedste SMW-arrangement jeg indtil nu har deltaget i. Kunne også være fedt med et par pointer om modsætningen, altså når man bliver ramt af en shitstorm.
3 months ago
85
Tak for et godt oplæg, det var noget bedre end jeg forventede!
3 months ago
100
Virkelig interessant seminar også med rigtig mange (indirekte) gode tips til content generering. Godt initiativ og glæder mig til resultaterne på Facebook gruppen
3 months ago
72
God måde at gå til emnet på
3 months ago
95
fantastisk med en masse cases, det er oftest der man som modtager hopper på og forstår :)
3 months ago
100
Vildt godt og brugbart
3 months ago
87
Forventese ikke så meget - blown away. Sjovt, lærerigt, tankevækkende med Anders' paykologiske perspektiv
3 months ago
100
Mega spændene. Bum. Det holdt, og gav enormt mange ideer i forhold til personal branding; selvom man måske ikke går efter shitstormen hver gang
3 months ago

Downloads
Adobe PDF - 3 MB
Shitstorm LAB
When: February 23, 2015 from 13:00 to 15:00
Organizer: http://shitstormlab.dk
Shitstorm Lab er et ”white hat” laboratorium, hvor deltagerne skal lære at lave shitstorms, med det formål at kunne spotte og forstå dem bedre i fremtiden.

Laboratoriet ledes af: Anders Colding-Jørgensen, cand.psych.

Hvorfor skabte det en ”shitstorm” på sociale medier, da Jensens Bøfhus lagde sag an mod Jensens Fiskerestaurant, hvorimod det ikke blev en til nogen stor shitstorm, da det kom frem at mobilselskabet 3 angiveligt ikke betaler skat i Danmark? Og hvorfor får Stormen mod Jensens slet ingen negative konsekvenser for virksomheden – snarere tværtimod? Svaret handler om psykologi, som du kan lære.

Prøv selv at være afsenderen af en shitstorm

Deltagerne får præsenteret en analysemodel for negativ viralitet og optræder derefter (under kontrollerede former) i rollen som shitstorm aktivister, som selv skal bruge det de har lært til at forsøge at skabe indhold, som potentielt kan skade en virksomhed eller organisation.

Formålet er ikke at skade nogen, men at lære hvad der skaber negativ viralitet og hvad der gør den skadelig for virksomheden. Og så skulle det også helst være sjovt og give anledning til debat.
Deltag i shitstorm lab på SMWCPH15 og lær om betydningen af den psykologiske kontrakt, kompleksitet, content og en synlig fjende.
Speaking profile

Funny - Storyteller - Teacher

SpeakerScore lets you collect ratings, testimonials, email addresses, by sharing a single link! Learn more here
It's totally free and you'll love it!