Özkan Kocak

SpeakerScore Profile
×
Mentaltræner og foredragsholder

Inspiration og støtte sårbare unge i deres rejse mod et bedre liv uden misbrug og kriminalitet. Jeg deler ud af min personlige rejse fra et selvdestruktivt liv til et liv, der har gennemgået en 360 graders forvandling.

Foredrag for skoler og organisationer

I forbindelse med foredrag:

Mine foredrag vil omhandle mig og min egen rejse fra et selvdestruktivt liv til et liv, der er vendt med 360 grader. Foredraget tager dermed udgangspunkt i min egen livshistorie.

Hvem er jeg?

Jeg er en mand født med tyrkiske rødder. Mine forældre blev skilt, da jeg var tre år gammel, og i den forbindelse mistede jeg kontakten med min far. Det udviklede sig til et kompliceret far-og-søn forhold, hvilket det stadig er og har været alle år siden mine forældres skilsmisse. Jeg har ingen kontakt til min far og har ikke haft det i over 15 år, hvilket jeg dog har accepteret og tilgivet.

Jeg gik i en special-børnehave samt i specialskole og har igennem hele mit liv haft svært ved at lære mig selv og min identitet at kende på grund af især de tyrkiske og danske kulturforskelle.

Fra fireårsalderen til jeg var omkring 15 år gammel havde jeg en aflastningsfamilie, som jeg var ved en weekend hver anden uge.

Da jeg var 12 år gammel begyndte jeg at hænge ud i dårlige miljøer, hvilket stod på til jeg var omkring 19 år gammel. I de år udviklede jeg blandt andet et narkomisbrug og begik hårdere kriminalitet, og formåede at holde det indirekte skjult for min familie, da de aldrig vidste noget om, hvad det var jeg egentlig rendte og lavede.

Da jeg var omring de 19 år gammel fik jeg en åbenbaring og blev bevidst om, at hvis jeg gerne vil have et værdigt liv, som alle fortjener uden misbrug og kriminalitet, så skal jeg slå til nu. Dén åbenbaring blev til en beslutning, som med små skridt og inspiration fra rollemodeller på sociale medier hjalp mig videre med mit liv. Hermed er mit budskab, at jeg gerne vil tilbyde udsatte unge at være den rollemodel, som jeg selv havde brug for engang men aldrig havde.

eventinformation

SpeakerScore Professional Profile
Pris: DKK 2500 - 5000
varighed: 45 - 60 min
Sted: Danmark

billeder fra events

kontakt Özkan Kocak

Kontakt Özkan Kocak via formularen her, så vil Özkan Kocak vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud, du modtager.

eventkalender

Tidligere events