Her kan du se et udvalg af vores fantastiske foredragsholdere

Bruger du SpeakerScore? Du kan også blive vist her — send os en mail

Profilerede foredragsholdere

Susanne Thorndahl

Susanne Thorndahl

Bliv klogere på rystesyge (Essentiel Tremor) herunder symptomer, selve sygdommen, medicin, behandlingsmuligheder og tip til hvordan det måske kan være lettere at leve med sygdommen

Denmark

Marianne Thyboe

Marianne Thyboe

Marianne fortæller, hvordan traumerne fra sin barndom med en alkoholisk far og omsorgssvigt påvirkede relationen til hendes egne børn.

Hun troede, hendes søn med sin udadreagerende adfærd havde en diagnose. I virkeligheden handlede det om...

Denmark

Morten Alfred Juul Olsen

Morten Alfred Juul Olsen

Psykologisk tryghed, kultur mod forråelse, tilgang mellem mennesker i professionel relation.
Medinddragende, selvudstillende og energisk med en høj grad af fejlmodighed og lavest mulighed for selvydmygelse. Ærligt, autentisk og aktuelt.

Denmark

Cristine Storm Lassen

Cristine Storm Lassen

Går jeres virksomhed efter de bedste resultater? Jeg inspirerer jer og giver jer indsigt i, hvordan og hvorfor jeg nåede helt til tops indenfor sportens verden. Resultater skal være bæredygtige og vejen hertil går gennem arbejdsglæde og motivation.

Jimmy Gørtz

Jimmy Gørtz

Mønsterbryder, forfatter, digter, foredragsholder. Overlever af en opvækst med anbringelse på børnehjem og en hjembringelse til min far, hvor jeg daglig blev udsat for fysisk og psykisk tortur.

Denmark

Trine Andreasen

Trine Andreasen

Indehaver af naturligopdragelse.dk som tilbyder rådgivning til forældre og hjælper med at skabe trygge og tydelige rammer, så børn kan trives og udvikle sig positivt.

Nauja Lynge

Nauja Lynge

Grønlandsk/dansk forfatter, foredragsholder og blogger med fokus på minoriteter i rigsfællesskabet. Jeg trækker på personlige erfaringer, i forhold til hvor vigtigt netværk er for at kunne begå sig i Grønland.

Søren Mortensen

Søren Mortensen

Få hjælp til optimalt udbytte ud af arbejdet med relationer og netværk gennem foredrag, workshops, webinar, personlige sparring og online forløb.

Denmark

Kasper Lindquist

Kasper Lindquist

Foredrag og workshops, der kan hjælpe institutioner, skoler, forældre, bedsteforældre, kolleger eller de unge selv med at få mere og bedre viden om unges onlineadfærd.

Özkan Kocak

Özkan Kocak

Inspiration og støtte sårbare unge i deres rejse mod et bedre liv uden misbrug og kriminalitet. Jeg deler ud af min personlige rejse fra et selvdestruktivt liv til et liv, der har gennemgået en 360 graders forvandling.

Denmark

Regina Fjendbo

Regina Fjendbo

Aktivist og normkritiker med skarp indsigt i inklusion og anerkendelse. Foredrag, supervision, teambuilding og hjælp til udvikling af personalepolitikker, der tager hensyn til mangfoldighed.

Søren Reiff

Søren Reiff

Få mere kreativitet ind i hverdagen og øg mulighederne for udnytte dine egne, dine kolleger, dine ansatte ja hele dit netværks potentialer meget bedre. Træn din kreative muskel sammen med Søren Reiff.

Tina Strid Carstensen

Tina Strid Carstensen

Egne erfaringer med at leve med en bipolar affektiv diagnose. Min mission er at tale åbent om psykisk sygdom og lære fremtidige generationer om at håndtere psykisk sårbarhed.

Osama Salame

Osama Salame

Boost din organisations vækst via en exceptionel kernefortælling. Jeg hjælper virksomheder med at opbygge et stærkere brand, en sundere kultur og bedre resultater gennem storytelling.

Pernille Hebsgaard

Pernille Hebsgaard

Skræddersyede foredrag der øger forståelsen og trivslen for autistiske mennesker og pårørende. Jeg brænder for at gøre en forskel for alle, der lever med autisme.

Katja Stock Pekruhn

Katja Stock Pekruhn

Få indblik i teknikker og værktøjer, der kan lette livet med angst, personlig udvikling. Lær at acceptere dig selv som den, du er, samt få en forståelse af, hvordan man kan håndtere nære relationer, der lider af angst.

Denmark

Peer Mikkelsen

Peer Mikkelsen

Bryder tabu om psykisk sygdom. Med mine pårørende-fortællinger giver jeg håb til andre.
At sætte ord på tabu, da jeg selv har været der. Skaber forståelse for andre pårørende gennem foredrag.

Denmark

Rasmus Lund-Sørensen

Rasmus Lund-Sørensen

Fordomme, tabuer og uvidenhed bekæmpes bedst gennem personlige historier og fortællinger om livet med et fysisk handicap, og det er netop det, jeg tager fat på i mit foredrag.

Cykeldrengene

Cykeldrengene

Foredrag med fokus på en positiv livsindstilling, et positivt mindset, selvudvikling og en god dosis humor. Formålet med vores foredrag er at inspirere folk til at leve og ikke bare overleve.

Denmark

Liselotte Lyngsø

Liselotte Lyngsø

En af Liselottes store passioner er at give andre evnen og lysten til at navigere i de megatrends, der påvirker dem direkte. Dette gør hun gennem sine foredrag og kurser i fremtidsforskning.

Rolf Clausen

Rolf Clausen

Teknologiens udvikling og potentiale. Mit oplæg fokuserer på at kaste et blik ind i fremtiden og give bud på, hvordan teknologi vil påvirke vores verden.

HVAD ER DIN ROLLE?

eventplaner

JEG ER EVENTPLANLÆGGER

Opret professionel profil
Vis jeres kommende events
Indsaml feedback
Del slides
eventplaner

JEG ER FOREDRAGSHOLDER

Opret professionel profil
Bliv booket
Modtag feedback
Del slides

DET ER GRATIS

READ MORE ABOUT OUR PLATFORM

arrangør profil

Opret arrangør profil

Del den med dit netværk

Læs mere

microphone

Del dine slides

Nem deling af filer med publikum

Læs mere

char box

Feedback fra dit publikum

Sammenligneligt feedback skema

Læs mere

professionel profile

Opret foredragsholder profil

Del den med dit netværk

Læs mere

Bliv booket

Bliv booket

Bookings via din fordragsholderprofil

Læs mere

send e-mails

Mailchimp integration

Nem overførsel af emailadresser

Læs mere

samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere på events

Foredragsholdere eller arrangører

Læs mere

assignment block

Widget

Del resultater på din hjemmeside

Læs mere

REFERENCER

SpeakerScore! Jeg er stor fan

SpeakerScore tilføjer værdifuld værdi til mit produkt som foredragsholder og workshopfacilitator. Den feedback jeg modtager fra deltagerne, kan jeg bruge når jeg skal hente nye aftaler hjem. Desuden kan jeg bruge feedback til at forbedre mit produkt. SpeakerScore! Jeg er stor fan

- Bjarke Rosenbeck, Digital atlet affinityspring.com

Enkelt og nemt

Det bedste ved SpeakerScore er hvor enkelt og nemt det er. Det er nemt for mig som foredragsholder at oprette mit event til feedback – og det er nemt for deltagerne hurtigt at give mig feedback for mit foredrag.

- Mihir Shah, Konsulent i International Business

Flot, brugervenlig platform

Er personligt en del af flere foredragsbureauer og er meget meget glad for samarbejdet med Speakerscore, der for mig har været en sand fornøjelse. Flot, brugervenlig platform og utrolig hjælpsom personale, der udover at være hurtige til at hjælpe også løbende deler ens opslag, der både brander dig og platformen.

- Osama Salame, Storyteller og stifter af MovingStories.dk

Fantastisk oplevelse

Som taler, markedsfører og forfatter ved jeg, at værdien af personlig branding og kraften i at få anmeldelser som social bevis er vigtig. Anmeldelser får potentielle kunder til at føle sig mere trygge, hvilket er grunden til, at jeg elsker SpeakerScore. Jeg kan tilføje fotos fra mine arrangementer, få feedback fra mine deltagere og skabe en side, hvor potentielle kunder kan besøge min profil. Det giver mig kontrol over mit brand og er tilgængeligt for min målgruppe. Tak for en fantastisk oplevelse.

- Kim Vermaak, Mindset Whisperer | Forfatter, Coach og Foredragsholder