Cristine Storm Lassen

SpeakerScore Profile
×
De bedste resultater fås med fokus på glæde og motivation

Går jeres virksomhed efter de bedste resultater? Jeg inspirerer jer og giver jer indsigt i, hvordan og hvorfor jeg nåede helt til tops indenfor sportens verden. Resultater skal være bæredygtige og vejen hertil går gennem arbejdsglæde og motivation.

Som eliteudøver har det altid været nemt for mig at gøre mit bedste, når det var vigtigst. Det har medført, at jeg tit har stået øverst på skamlen, fordi jeg netop var god til at slå til, når det gjaldt.

Min referenceramme er idrætten og herfra skaber jeg min virkelighed. Det betyder dog ikke, at jeg kun taler om idræt. Idrætten er mit afsæt til at hjælpe virksomheder med at præstere sit bedste med glæde og motivation som omdrejningspunkt. For kun derigennem bliver resultaterne bæredygtige - og bedst!

Det er efterhånden en del år siden, at jeg nåede mine mål en OL-guldmedalje samt 5 VM. I dag står det dog mere klart end nogensinde før, hvorfor jeg i en meget ung alder formåede, at skabe de store resultater, som jeg gjorde.

Motivation var en faktor, der var afgørende. Siden jeg stoppede med at sejle har jeg brugt lang tid på at dykke ned i at forstå, hvad motivation er for en størrelse. Det har bl.a. ført til, at jeg har udviklet mine egne modeller for både motivation og arbejdsglæde. Mit lidt anderledes syn på motivation og arbejdsglæde gør, at det bliver nemt for jer at forholde jer til, hvordan I bedst generere resultater.

I et foredrag med mig får I ny indsigt til at forstå motivation, arbejdsglæde og hvordan man præstere sit bedste, hvor trivslen stadig er intakt. Jeg kobler det hele sammen med mine oplevelser og erfaring fra OL og det at være eliteudøver. Foredraget inspirerer jer til at præstere jeres allerbedste, når det virkelig gælder.

Alle har ret til at drømme, også selvom ingen andre tror på drømmen. Det er jeg selv et godt eksempel på.

eventinformation

SpeakerScore Professional Profile
Pris: DKK 5000 - 18000
varighed: 30 - 120 min
Sted: Hele landet.

billeder fra events

kontakt Cristine Storm Lassen

Kontakt Cristine Storm Lassen via formularen her, så vil Cristine Storm Lassen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud, du modtager.

eventkalender

Tidligere events