Kasper Lindquist

SpeakerScore Profile
×
Digital-pædagogisk formidler

Foredrag og workshops, der kan hjælpe institutioner, skoler, forældre, bedsteforældre, kolleger eller de unge selv med at få mere og bedre viden om unges onlineadfærd.

Udfoldninger er der rigeligt af når børn/unge, teknologi og en ældre generation mødes.

Derfor holder jeg både foredrag og workshops, der kan hjælpe institutioner, skoler, forældre, bedsteforældre, kollegaer eller de unge selv med at få mere – og bedre viden – om unges færden online.

Det kan også være, at I har brug for hjælp til at imødekomme nogle problemstillinger jeres institution står over for. Eller skabe en åben dialog om brug af smartphones og digital teknologi hos unge.

I kan vælge mellem følgende foredrag eller workshops:

Foredrag 1: Digital kultur hos børn og unge

Foredrag 2: Digital kultur for unge

Workshop 1: Digital dannelse

Workshop 2: Digital rummelighed

Workshop 3: Digitale pædagogiske aktiviteter

I kan også vælge at kombinere foredrag med workshops.

Om mig:

Til dagligt underviser jeg i Digital kultur på den Pædagogiske assistentuddannelse, hvor jeg også har ansvaret for de unge.

Jeg har stor fokus på, hvordan den nye digitale virkelighed påvirker både voksne, unge og børn samt hvordan vi bliver nødt til at møde de unge i vores helt almindelige hverdag

Jeg er uddannet fra Film- og medievidenskab fra Københavns universitet. Jeg har arbejdet siden 2019 med undervisning af børn, unge og voksne i digitale medier og den nye kultur, der er opstået deraf.

eventinformation

SpeakerScore Professional Profile
Pris: DKK 5000 - 10000
varighed: 90 - 180 min
Sted: Sjælland

billeder fra events

kontakt Kasper Lindquist

Kontakt Kasper Lindquist via formularen her, så vil Kasper Lindquist vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud, du modtager.

eventkalender

Tidligere events

20. sep. 2023

Digital kultur hos unge

De unge fødes i dag ind i en medieverden. Meget tidligt skal de arbejde med deres egen digitale dannelse, hvor de ikke bare skal tilegne sig de færdigheder, som er gældende i et digitalt samfund, men de skal også begå sig socialt, skabe deres identitet og evne at være kritisk online. De digitale spilleregler, som børn og unge er underlagt, kan være svære at forstå – både for børn, unge og ældre. Dette foredrag giver et indblik i den digitale hverdag børn og unge har. Samtidig gives der også nogle konkrete værktøjer til, hvordan man kan møde hinanden og de unge i deres digitale og online liv – også selvom man ikke altid forstår det.

Digital kultur hos unge

Arrangør:

FOF