Katja Stock Pekruhn

SpeakerScore Profile
×
Foredragsholder om angst - Når man har angst kan man tænke alt!

Få indblik i teknikker og værktøjer, der kan lette livet med angst, personlig udvikling. Lær at acceptere dig selv som den, du er, samt få en forståelse af, hvordan man kan håndtere nære relationer, der lider af angst.

Hvis man ikke har nogen angst, så lever man jo heller ikke”. Det er titlen på Katja Stock Pekruhn´s nye foredrag hvor hendes gribende og meget personlige fortælling om angst både er fængende, lærerig, inspirerende og humoristisk.
Først omkring slut 30´erne begyndte hun at åbne op for hendes tanker, hvilket i sig selv blev angstprovokerende. I 2013 blev hun landskendt i et bageprogram på DR1 hvor hun nåede helt til finalen, men det var ikke uden omkostninger. Katja har en fantastisk evne til at fange publikum med hendes hudløse ærlighed og humor der rammer et sted i dig, hvor der er plads til eftertænksomhed og aha-oplevelser. Du får bl.a. en læring om teknikker og værktøjer der gør livet lettere når du har angst, personlig udvikling så du lærer at acceptere dig selv som den du er og en forståelse og viden om hvad man kan gøre når nære relationer har angst. Katja skaber et rum hvor der er plads til at være dig og svarer også på de spørgsmål du måtte have.
Du får en uforglemmelig aften som giver dig et andet syn på livet og dens tilgang til tanker.

eventinformation

SpeakerScore Professional Profile
Pris: DKK 0 - 0
varighed: 60 - 90 min
Sted: Hele DK

Mine referencer

Jeg syntes Katja gjorde det super godt. Det kræver sin kvinde at fortælle så åben om hendes egen liv. Det fik lytterne til selv at fortælle deres egen historie.
Kommer gerne igen.
Mvh
Silvia
Pårørende

Et fantastisk arrangement med en stærk personlig fortælling og krydret med overblik af hvilken hjælp en terapeut kan give.

Et virkelig gennemarbejdet, ærligt og lærerigt foredrag omkring angst. Flot præsentation på herligt sønderjysk.

Supergodt og vedkommende. Dejligt, at humor var et virkemiddel.

billeder fra events

Katja Stock Pekruhn - billeder fra events Katja Stock Pekruhn - billeder fra events Katja Stock Pekruhn - billeder fra events

score og badges

forventninger:
91
interessant:
92
93
værdifuldt:
89
Præsentation:
97
Sjov
13
Ekspert
7
Motivator
20
Fortæller
17
Lærer
5

kontakt Katja Stock Pekruhn

Kontakt Katja Stock Pekruhn via formularen her, så vil Katja Stock Pekruhn vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud, du modtager.

eventkalender

Tidligere events

2. feb. 2023

Hvis man ikke har nogen angst, så lever man jo heller ikke!

Min egen personlige og hudløse ærlig fortælling om det at have angst. Du kan købe billetter her: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/2os835f2yu?fbclid=IwAR1YgZot8TiQUn2lVnQkK6wxusII7d4YeDJL1OizotjcLuTslGkpe4qAw4I

Hvis man ikke har nogen angst, så lever man jo heller ikke!

Arrangør:

Trekanten - bibliotek og kulturhus