Liselotte Lyngsø

SpeakerScore Profile
×
Fremtidsforsker

En af Liselottes store passioner er at give andre evnen og lysten til at navigere i de megatrends, der påvirker dem direkte. Dette gør hun gennem sine foredrag og kurser i fremtidsforskning.

Liselotte Lyngsø er en efterspurgt foredragsholder verden over, medforfatter til bogen 'Aftershocks and Opportunities - Scenarios for a Post-Pandemic Future', og så har hun en fantastisk evne til at male mentale billeder af, hvordan fremtidens udviklinger vil påvirke os.

Som medstifter af SuperTrends Institute, der huser fremtidsforskere fra hele verden, er Liselotte aktuel med et nyt radioprogram "SuperTrends" på radiokanalen 24syv, hvor hun sammen med Lars Tvede, udforsker 50 fremtidsteknologier, der vil vende op og ned på den måde, vi plejer at leve på.

Liselotte er udpeget til EUs arbejdsgruppe for cypersikkerhed 'ENISA', og så er hun fremtidstræner for flere globale virksomheder som OSM, Datacenter Forum, TryghedsGruppen, Transportministeriet i New Zealand, Liberty Mutual, Nordea, FIA, Novo Nordisk og Fast Company.

Én af Liselottes helt store passioner er at give andre evnen og lysten til at navigere i de megatrends der rammer netop dem, hvilket hun gør gennem sine kurser i fremtidsforskning. Desuden underviser hun i at spotte og planlægge fremtiden hos Coloplast samt på CPH Business Academy. Dertil kommer en række bestyrelsesposter, herunder Specialisterne, Ipart Washbox, Lifeboat Foundation og CPH Buisness Academy og i Teknisk Museums Advisory Board. Hun er speaker i The Future Agency og medlem af VL20 , Master i Oplevelsesledelse (MOL), og Women on Board (WOB).


Liselotte har en Cand.Phil. i økonomi og politik fra St. Anthony’s College, Oxford University, UK. Derudover har hun arbejdet i Forward Studies Unit i EU Kommissionen, som forskningsdirektør på Institut for Fremtidsforskning, hos Saatchi som direktør for Fahrenheit 212, med Scenarioudvikling hos IKEA og i 2003 stiftede hun sin virksomhed Future Navigator

Download Liselottes CV her: https://www.dropbox.com/s/dz5lamsrtrglhp2/Liselotte%20CV%20dansk.png?dl=0

eventinformation

SpeakerScore Professional Profile
Pris: Ikke specificeret
varighed: Ikke specificeret
Sted: Ikke specificeret

billeder fra events

Liselotte Lyngsø - billeder fra events Liselotte Lyngsø - billeder fra events Liselotte Lyngsø - billeder fra events Liselotte Lyngsø - billeder fra events Liselotte Lyngsø - billeder fra events Liselotte Lyngsø - billeder fra events Liselotte Lyngsø - billeder fra events Liselotte Lyngsø - billeder fra events Liselotte Lyngsø - billeder fra events

Video

kontakt Liselotte Lyngsø

Kontakt Liselotte Lyngsø via formularen her, så vil Liselotte Lyngsø vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud, du modtager.

eventkalender

Tidligere events