Marianne Thyboe

SpeakerScore Profile
×
Forfatter, Foredragsholder og Spirituel Mentor

Marianne fortæller, hvordan traumerne fra sin barndom med en alkoholisk far og omsorgssvigt påvirkede relationen til hendes egne børn.

Hun troede, hendes søn med sin udadreagerende adfærd havde en diagnose. I virkeligheden handlede det om...

Hans udadreagerende adfærd handlede hovedsageligt om hende selv, og også om mistrivsel i institutionen og i skolen.

Uden vi har kunnet vide det, har de traumer, vi pådrog os som børn, også skabt smertefulde oplevelser i vores voksne liv.

Som børn var vi som små svampe, der sugede alle indtryk til os. Vi har alle oplevet traumer i vores opvækst. Det sætter sig i underbevidstheden. Det er derfor ikke vores skyld, men det er altid vores ansvar, at passe på os selv og ændre vores liv, ved at heale de traumer, så vi selv og vores nærmeste kan leve et godt og trygt liv.

Vejen til at opnå trygge familiebånd, starter med at blive bevidst om, hvordan vores børn og andre relationer spejler os.

Marianne holder foredrag til forældre, hvor hun blander egne og andre forældres historier med lette redskaber.

Hun holder også foredrag for skoler, institutioner og andre professionelle, der arbejder med børn og forældre, om hvordan vi finder årsagen til barnets adfærd og/eller den voksnes adfærd samt, hvordan vi kan løfte samarbejdet mellem forældre og professionelle.

Marianne er forfatter til bogen: "Opdragelsen starter indefra. Vejen til glæde, harmoni og højt selvværd er at forstå budskaberne bag konflikterne"

Hun har selv gået vejen og underviser i dag forældre i Nøglen til trygge familiebånd ved at opnå bevidsthed, heale egne traumer og at lytte til sin intuition.

eventinformation

SpeakerScore Professional Profile
Pris: DKK 8000 - 40000
varighed: Ikke specificeret
Sted: Ikke specificeret

billeder fra events

kontakt Marianne Thyboe

Kontakt Marianne Thyboe via formularen her, så vil Marianne Thyboe vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud, du modtager.

eventkalender

Tidligere events