Osama Salame

SpeakerScore Profile
×
Foredragsholder & Storyteller

Boost din organisations vækst via en exceptionel kernefortælling. Jeg hjælper virksomheder med at opbygge et stærkere brand, en sundere kultur og bedre resultater gennem storytelling.

Som 11-årig besluttede jeg mig for, at blive verdensmester i Taekwondo. Jeg trænede hårdt hver dag . Men jeg havde en udfordring! Og det var, at jeg slet ikke havde talent for sporten. Det frustrerede mig. Og det frustrerede mig endnu mere at se de andre blive dobbelt så gode ved at bruge halvdelen af den tid og energi, jeg selv brugte. I den periode fandt jeg min trøst i historier!

Fx Historien om Michael Jorden, der som teenager ikke var god nok til at spille på Gymnasieholdet. Eller J.K. Rowling, som ingen troede på hende i starten.
Og her stillede jeg mig selv spørgsmålet: Kan historier andet end at trøste en desperat teenager, der vil være verdensmester i Taekwondo?
Efter 13 år med storytelling, ca. 500 foredrag og tonsvis af bøger og kurser på området… er svaret JA!
Mit navn er Osama Salame og jeg er foredragsholder og storyteller i MovingStories.dk, hvor jeg hjælper virksomheder og organisationer med at skabe en stærk og motiverende kultur gennem Storytelling.

Ønsker din organisation en exceptionel kernefortælling, der booster jeres vækst?
Jeg kan hjælpe! Jeg hjælper virksomheder med et skabe et stærkere brand, sundere kultur og bedre resultater gennem Storytelling.

Og til det bruger jeg en masse spændende og rørende historier – derfor hedder min virksomhed MovingStories.dk.

Mine foredrag omhandler primært Storytelling. Og med mig som foredragsholder får du oplæg, der er spækket med en masse spændende, humoristiske og lærerige fortællinger.

eventinformation

SpeakerScore Professional Profile
Pris: DKK 8000 - 16000
varighed: 20 - 60 min
Sted: Danmark

billeder fra events

Osama Salame - billeder fra events Osama Salame - billeder fra events Osama Salame - billeder fra events Osama Salame - billeder fra events Osama Salame - billeder fra events Osama Salame - billeder fra events Osama Salame - billeder fra events

Video

kontakt Osama Salame

Kontakt Osama Salame via formularen her, så vil Osama Salame vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud, du modtager.

eventkalender

Tidligere events

EFFEKTEN AF STORYTELLING

Effektiv branding? Salg? Eller motivation og underholdning?

Fortællinger er den hemmelige opskrift!

Hvorfor er historiefortælling et af de mest magtfulde redskaber? Hvordan kan storytelling bruges til mere salg, bedre branding og det at skabe sig et bedre image som forening, forretning eller organisation?

I 2009 ville en journalist ved navn Rob Walker teste effekten af storytelling. Han købte 200 objekter på eBay til en samlet værdig af 129$. Efterfølgende fik han 200 forfattere til at skrive historier, der skal tilknyttes disse objekter inden han solgte dem igen. Walker opdagede, at historier havde en afgørende effekt på værdien af objekterne. Han solgte de 200 objekter til en samlet værdi af 8000$.

Et af produkterne gik fra 0,99$ til 62,95$!

I danske kroner og ved valutaen i skrivende stund (december 2018) gik produktet fra at koste 6,50 kr. til 411 kr.

MERE SALG MED STORYTELLING!

Havner jeres sælgere for hurtigt i løsnings- og teknik mode? Hvor I taler produkt, features og detaljer?

Hvorfor er det farligt?

Fordi kunden derved bare kan sammenligne med konkurrenterne. Og resultatet bliver, at I konkurrerer på pris og levering.

Storytelling kan gøre salgsprocessen nemmere og skabe meget bedre resultater!Hvordan?

• Historier vækker vores interesse og opretholder kundens opmærksomhed.

• Du og dit produkt er nemmere at huske, når du fortæller en historie.

• Videnskabelige undersøgelser har vist, at vores hjerne frigør oxytocin, når vi hører en

historie. Dette forøger vores interesse og tillid til fortælleren. Og kunder, der stoler

på en person eller et brand har større tilbøjelighed til at købe fra disse.I dette foredrag får I:

• Viden om hvorfor Storytelling virker i salg

• Konkrete teknikker og historier til de forskellige salgssituationer

• Motivation til at bruge Storytelling

FRIVILLIGHED GIVER PENGE

Frivilligt arbejde = Gratis arbejde? Laaangt fra! Opdag hvorfor.

Frivilligt arbejde = Kompetencer, Penge og Glæde 💪🏽

Jeg har siddet i mere end 10 foreningsbestyrelser med forskellige interesser: Sport, kultur, politik, spejder og uddannelse.

Og det er netop alt den frivillighed, der har formet mig til den jeg er i dag. Frivilligt arbejde har hjulpet mig med at finde den uddannelse jeg elsker og det har gennem tiden hjulpet mig på vej til forskellige jobs og projekter, hvor jeg har tjent penge. Og det er alt sammen en bonus oven i den følelse af glæde og stolthed, man får på dagligbasis som frivillig, når man gør en forskel for andre og høster frugten af sit arbejde.

Jeg vil gerne tage dig med på en rejse, hvor jeg deler min erfaring med frivilligt arbejde, hvad det har givet mig og hvad det kan give dig og din organisation.

FIND DIN PASSION OG INDFRI DIT POTENTIALE

Tør du finde din passion?

Når din sårbarhed bliver din styrke og lygten, der viser dig din retning i mørket.

Når vi samler modet til os og tør stille spørgsmålet ‘hvorfor’!
Hvorfor er jeg dér, hvor jeg er? Hvorfor gør jeg det jeg gør? Og hvorfor går jeg i den retning jeg går i nu?

Det kræver mod at stille spørgsmålet og endnu mere mod at handle på det og finde sit sande ‘hvorfor’. Her kommer mit indspark til, hvordan du kan finde dine svar.

🎙 PS: Hvis du vil have en komplet guide med konkrete steps til, hvordan du finder din passion så tjek denne video: https://youtu.be/GnH7Smc3oYU​