Skræddersyede foredrag der øger forståelsen og trivslen for autistiske mennesker og pårørende. Jeg brænder for at gøre en forskel for alle, der lever med autisme.
Jeg er diagnosticeret med atypisk autisme i voksenlivet og brænder for at gøre en forskel for alle der lever med autisme. Jeg har derfor dedikeret mine ressourcer til at øge forståelsen og trivslen hos autistiske mennesker og deres nærmeste som både SoMe content creator, blogger, foredragsholder, underviser og vejleder - og søger at udbrede forståelse af autisme som netop den naturlige menneskelige diversitet det er.
Jeg kan tilbyde skræddersyede foredrag der matcher netop det du har brug for, og jeg har erfaring med at holde oplæg for både autister selv og deres nærmeste samt fagprofessionelle. Mit mål er altid at øge trivslen, hvorfor mange af mine foredrag netop tager udgangspunkt heri. For nuværende er jeg aktuel med oplæg omhandlede netop autistisk trivsel, men også omkring autismens diversitet.
Kontakt mig endelig, hvis vi skal tage en snak om hvordan jeg kan hjælpe jer.
Kontakt Pernille Hebsgaard via formularen her, så vil Pernille Hebsgaard vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud, du modtager.
Den skjulte autismeprofil
På dette kursus gennemgås den skjulte autismeprofil, og hvordan man bedst møder og støtter mennesker med denne profiltype. Kurset afholdes i samarbejde med Pernille Hebsgaard Søndergaard, som selv er autist. Pernille vil bidrage med et indefra-perspektiv på, hvordan det kan opleves at være en autistisk kvinde, som først har fået sin diagnose som voksen.
Arrangør:
Molis
Pårørende Café: "Trivsel i familier med autistiske børn"
Når man er forælder til et autistisk barn, skal man pludselig til at redefinere sit forælderskab. Man risikerer at møde mistro og manglende forståelse fra omgivelserne, alt imens en stor del af tiden går med at tilpasse rammer og møde sit barn i en verden det kan tage tid at finde hoved og hale i. Som forælder kan det være en kæmpe omvæltning og opgave, særligt hvis barnet mistrives, og man kan nemt glemme sig selv. Derudover kan det påvirke søskende i varierende grad; måske fordi børnenes forskelligheder vanskeliggør at mødes i noget fælles, eller måske fordi nogle af børnene går med en følelse af ikke at blive set. Hvordan navigerer man i dét?
Formålet med dette oplæg er at give konkrete værktøjer og komme med relaterbare eksempler på hvordan man kan højne trivslen i familier hvor der er autistiske børn. Det gælder både trivslen hos forældrene, de autistiske børn selv og eventuelle søskende (både neurodivergente og neurotypiske).
For hvordan passer man på sig selv når der er autisme i familien? Hvordan mødes man på tværs af neurotyper? Hvad gør man når behovene hos søskende er modsatrettede? Og hvordan sikrer man at alle familiemedlemmer bliver set og hørt? Det giver jeg mit indefraperspektiv på som både forælder til autistiske børn, via erfaringen fra min egen barndom som autist og ikke mindst gennem mit daglige virke som autistisk forandringsagent, hvor jeg taler med hundredvis af mennesker om lignende problematikker. Jeg glæder mig til at give jer min opskrift på det gode familieliv med autisme.
Arrangør:
Bedre Psykiatri