Rasmus Lund-Sørensen

SpeakerScore Profile
×
Foredraget "Mit liv med CP"

Fordomme, tabuer og uvidenhed bekæmpes bedst gennem personlige historier og fortællinger om livet med et fysisk handicap, og det er netop det, jeg tager fat på i mit foredrag.

Mit navn er Rasmus Lund-Sørensen. Jeg er en fyr, som er født med cerebral parese (fysisk handicap) og sidder i kørestol.

Fordomme, tabuer og uvidenhed aftabuiseres bedst med personlig historier/fortællinger om livet med et fysisk handicap og det kommer og det kommer jeg ind på i mit foredrag.

Her fortæller jeg bl.a. om Folkeskole med mobning, Efter og højskoleophold,
Flytte hjemmefra, Livet med en førtidspensionist, Leve med Borgerstyret Personlig Assistance (Døgnhjælp), Udleve udfordringer og Meget andet.

eventinformation

SpeakerScore Professional Profile
Pris: DKK 0 - 0
varighed: 60 - 90 min
Sted: Danmark

billeder fra events

Rasmus Lund-Sørensen - billeder fra events Rasmus Lund-Sørensen - billeder fra events Rasmus Lund-Sørensen - billeder fra events Rasmus Lund-Sørensen - billeder fra events Rasmus Lund-Sørensen - billeder fra events Rasmus Lund-Sørensen - billeder fra events

kontakt Rasmus Lund-Sørensen

Kontakt Rasmus Lund-Sørensen via formularen her, så vil Rasmus Lund-Sørensen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud, du modtager.

eventkalender

Tidligere events