Regina Fjendbo

SpeakerScore Profile
×
Tykaktivist og diversitetskonsulent

Aktivist og normkritiker med skarp indsigt i inklusion og anerkendelse. Foredrag, supervision, teambuilding og hjælp til udvikling af personalepolitikker, der tager hensyn til mangfoldighed.

Diversitet og mangfoldighed er efterhånden blevet plusord i mange organisationer og virksomheder.
Der er plads til mennesker uanset deres køn, krop, hudfarve, seksuelle orientering og religion og måske bliver der endda givet pengebeløb til til Pride og andre tiltag, som laver synlighed i forhold til sagen.

Men problemet er bare at der er forskel på at lade andetgjorte mennesker eksistere på arbejdspladsen og faktisk at give dem plads.

At man kan rumme ikke-heteroseksuelle mennesker klinger hult, hvis “bøsserøv” og “no homo” er udtryk der benyttes i personalegruppen

At der er plads til mennesker med andre kønsidentiteter viser sig hurtigt ikke at passe, når personlige stedord ikke respekteres og det i øvrigt er umuligt at opstøve et toilet, der ikke er til enten “mænd” eller “kvinder”.

At sige at der er plads til mennesker med en krop udenfor normen viser sig hurtigt ikke at passe, når der mangler ramper og gelændere på trapper og at der i øvrigt kun er stole med armlæn eller uden ryglæn.


Det er nemt at sige at alle er velkomne, men inklusion af mangfoldighed er ikke bare at tillade adgang. Det er at tage højde for hvordan vi giver plads til forskellighed og at være opmærksom på hvem vi ikke giver plads. Er det måske de samme der bliver glemt hos jer igen og igen?


Regina Fjendbo er aktivist, normkritiker og med en uddannelse som pædagog i rygsækken har hun et skarpt blik for inklusion og anerkendelse. Og især hvor det mangles.


Regina kan bookes til foredrag, supervision, teambuilding og hjælp til udfoldelse af samværs- og personalepolitikker der tager hensyn til mangfoldighed og diversitet og klæder personale og ledelse på til at være ægte inkluderende.
Inklusion som i øvrigt giver gladere medarbejdere, øger trivslen i personalegruppen og minimerer risiko for at medarbejdere sygemelder sig, fordi deres andethed i virkeligheden ikke rummes i virksomheden eller organisationen.

eventinformation

SpeakerScore Professional Profile
Pris: DKK 7500 - 15000
varighed: 45 - 120 min
Sted: Dækker hele Danmark

billeder fra events

Regina Fjendbo - billeder fra events Regina Fjendbo - billeder fra events

kontakt Regina Fjendbo

Kontakt Regina Fjendbo via formularen her, så vil Regina Fjendbo vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud, du modtager.

eventkalender

Tidligere events