Søren Reiff

SpeakerScore Profile
×
Foredragsholder & Kreativ Iværksætter

Få mere kreativitet ind i hverdagen og øg mulighederne for udnytte dine egne, dine kolleger, dine ansatte ja hele dit netværks potentialer meget bedre. Træn din kreative muskel sammen med Søren Reiff.

Hvad er kreativitet egentlig? Hvorfor er kreativitet så vigtigt?

Gode spørgsmål – for hvis kreativitet virkelig er så vigtig, hvorfor får det så ikke mere plads på ugeskemaerne i skolerne? Besynderligt, når erhvervslivet samtidigt skriger efter agile og innovative kræfter.

Jeg kan bidrage til at der kommer mere kreativitet ind i din og dit netværks hverdag.

Ikke kreativitet i form af vi skal sidde hækle eller male med fingermaling.

Nej, jeg vil gennem mine foredrag og workshops styrke bevidstheden om værdien af kreativ tænkning og hjælpe med I får trænet Jeres kreative færdigheder ind i hverdagen igen.

Er din kreative muskel veltrænet og i god form, betyder det at du er god til at se nye sammenhænge, nye muligheder og finde nye løsninger.

Det kan både føre til nye produkter, nye ydelser eller nye måder at markedsføre dine produkter eller ydelser på. Du bliver også bedre til at omstille dig hurtigt, til at løse konflikter og det leder til bedre samarbejde og et bedre arbejdsmiljø.

Kort sagt øger du mulighederne for udnytte dine egne, dine kolleger, dine ansatte ja hele dit netværks potentialer meget bedre.

Ikke underligt at kreativitet er en eftertragtet færdighed

Alle foredrag og workshops tilpasses i længde og indhold i forhold til deltager antallet og målgruppen.

CV:
I dagbladet Politikens portræt skrives der: "At kalde Søren Reiff's curriculum vitae omfattende er faktisk en underdrivelse. For det er ret op og ned imponerende, grænsende til det frygtindgydende, hvad han har nået indtil videre."

Søren Reiff – guitarist, forfatter og kreativ musisk iværksætter

Som musiker:
Søren Reiff har spillet med solister som Chaka Khan, David Sanborn, Level42, Robert Palmer, Randy Crawford, samt cremen af skandinaviske artister. I 2017 modtog Søren prisen: "Most Inspiring Guitarist”, som officiel vinder af det Amerikanske TV-program Studio Jams ”International Inspiration Awards”. Som solist har Søren Reiff udgivet tre anmelderroste albums, indspillet med et imponerende line-up af amerikanske musikere. Søren har turneret og optrådt i USA, Canada, England, Tyskland, Holland, Polen, Bulgarien, Malaysia, Norge og Sverige. Tidligere har Søren Reiff medvirket som guitarist og kapelmester på TV-programmer som: Den Store Klassefest, Så’ det lørdag og Danmarks Indsamlingen.

Som iværksætter:
Søren Reiff etablerede i forbindelse med sit TV-arbejde produktionsselskab, indspilningsstudie og pladeselskab. Senere var Søren initiator til Den Rytmiske Højskoles populære Sangskriver- & Producerlinje, som han etablerede i 2008 og hvor han efterfølgende var ansvarlig for indhold og undervisning i en årrække. Søren har også været idéudvikler på TV-programmer, undervisningskoncepter, ligesom har arbejder som idéudvikler i det private erhvervsliv.

Som forfatter:
Søren Reiff har udgivet fire populære undervisningsbøger om guitarspil samt en håndbog med tips til folk, som ønsker at leve i underholdningsbranchen. Også på forfatterfronten er der nye spændende ting på vej: En musisk børnebog om forskellighed. Bogen er også en introduktion til en grundlæggende rytmisk bevidsthed for børnene i alderen 8-12. Derudover kommer der en bog om at være far/mand på barsel samt en ny guitarundervisningsbog.

eventinformation

SpeakerScore Professional Profile
Pris: DKK 4000 - 15000
varighed: 30 - 150 min
Sted: Danmark

billeder fra events

Søren Reiff - billeder fra events Søren Reiff - billeder fra events Søren Reiff - billeder fra events Søren Reiff - billeder fra events Søren Reiff - billeder fra events Søren Reiff - billeder fra events Søren Reiff - billeder fra events

score og badges

forventninger:
-
interessant:
-
-
værdifuldt:
-
Præsentation:
-

kontakt Søren Reiff

Kontakt Søren Reiff via formularen her, så vil Søren Reiff vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud, du modtager.

eventkalender

Tidligere events

6. feb. 2023

Hvorfor er kreativitet så vigtigt

Hvad er kreativitet egentlig? Hvorfor er kreativitet så vigtigt?

Gode spørgsmål – for hvis kreativitet virkelig er så vigtig, hvorfor får det så ikke mere plads på ugeskemaerne i skolerne? Besynderligt, når erhvervslivet samtidigt skriger efter innovative kræfter. Kreativitet skaber flow, bedre samarbejder. Kreativitet er en vital energikilde, en vigtig ressource, samtidigt med det giver livsglæde. Men hvordan får vi så mere kreativitet ind i dagligdagen? Hvad kan vi gøre, for at den kreative muskel bliver trænet, øvet, styrket? Det giver Søren sine svar på, med udgangspunkt i sin opvækst i et yderst kreativt hjem. En opvækst og en tilgang til livet, som har ført ham godt rundt på kloden, iført et hav af forskellige spændende arbejdskasketter.

Søren Reiff – guitarist, forfatter og kreativ musisk iværksætter

Som musiker: Søren Reiff har spillet med solister som Chaka Khan, David Sanborn, Level42, Robert Palmer, Randy Crawford, samt cremen af skandinaviske artister. I 2017 modtog Søren prisen: "Most Inspiring Guitarist”, som officiel vinder af det Amerikanske TV-program Studio Jams ”International Inspiration Awards”. Som solist har Søren Reiff udgivet tre anmelderroste albums, indspillet med et imponerende line-up af amerikanske musikere. Søren har turneret og optrådt i USA, Canada, England, Tyskland, Holland, Polen, Bulgarien, Malaysia, Norge og Sverige. Tidligere har Søren Reiff medvirket som guitarist og kapelmester på TV-programmer som: Den Store Klassefest, Så’ det lørdag og Danmarks Indsamlingen.

Som iværksætter:
Søren Reiff etablerede i forbindelse med sit TV-arbejde produktionsselskab, indspilningsstudie og pladeselskab. Senere var Søren initiator til Den Rytmiske Højskoles populære Sangskriver- & Producerlinje, som han etablerede i 2008 og hvor han efterfølgende var ansvarlig for indhold og undervisning i en årrække. Søren har også været idéudvikler på TV-programmer, undervisningskoncepter, ligesom har arbejder som idéudvikler i det private erhvervsliv.

Som forfatter: Søren Reiff har udgivet fire populære undervisningsbøger om guitarspil samt en håndbog med tips til folk, som ønsker at leve i underholdningsbranchen. Også på forfatterfronten er der nye spændende ting på vej: En musisk børnebog om forskellighed. Bogen er også en introduktion til en grundlæggende rytmisk bevidsthed for børnene i alderen 8-12. Derudover kommer der en bog om at være far/mand på barsel samt en ny guitarundervisningsbog.

Hvorfor er kreativitet så vigtigt

Arrangør:

Butterup-Tuse Kirker