Søren Mortensen

SpeakerScore Profile
×
Salgs - og NetværksMentor

Få hjælp til optimalt udbytte ud af arbejdet med relationer og netværk gennem foredrag, workshops, webinar, personlige sparring og online forløb.

Søren Mortensen er ekspert i Networking og har en passion for at hjælpe andre til at få det optimale udbytte ud af arbejdet med relationer og netværk.

Eksempler på foredrag:
- Netværk – fra spild af tid til sikker succes
- Relationer som strategisk værktøj
- BOOST din markedsværdi via relationer og netværk

Om Søren Mortensen:
Igennem mere end 35 år har Søren arbejdet med salg i alle dets afskygninger, opbygget diverse salgsafdelinger, åbnet nye markeder og forretninger, primært indenfor IT-området.

Søren har løbende arbejdet professionelt med at uddanne, træne og inspirerer erhvervsfolk, fra stort set alle typer af brancher og baggrunde, med fokus på salg, relationer og netværk.

Formen har været gennem foredrag, workshops, webinar, personlige sparring og online forløb.

Søren har i samme periode opbygget mere end 20 professionelle forretningsnetværk, faciliteret netværkene og uddannet andre til at lede og drive netværk.

Søren har typisk personlig sparring med flere hundrede erhvervsfolk årligt, personer der ønskede at få mere ud af deres potentiale, deres forretning og styrke deres arbejde med relationer og netværk.

eventinformation

SpeakerScore Professional Profile
Pris: DKK 6000 - 15000
varighed: 30 - 180 min
Sted: Danmark

billeder fra events

kontakt Søren Mortensen

Kontakt Søren Mortensen via formularen her, så vil Søren Mortensen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud, du modtager.

eventkalender

Tidligere events