Tina Strid Carstensen

SpeakerScore Profile
×
Foredragsholder & Life & Business Coach Fitness instruktør og Personlig træner

Egne erfaringer med at leve med en bipolar affektiv diagnose. Min mission er at tale åbent om psykisk sygdom og lære fremtidige generationer om at håndtere psykisk sårbarhed.

Jeg er en kvinde midt i min aller bedste alder som har en passion for at aftabuisere psykisk sygdom. Jeg tager udgangspunkt i min egen historie i at jeg lever med en bipolar affektiv diagnose. Jeg arbejder i Psykiatrifonden som frivillig og derfor bygger mine foredrag op omkring mine erfaringer og store viden om psykisk sygdom. Min mission er at tale for at vi alle taler åbent om psykisk sygdom, at vi lærer de fremtidige generationer om at tale om det at være psykisk syg og leve med psykisk sårbarhed.

Hver 3. af os kommer igennem livet til at opleve at livet er svært og komme i forbindelse med enten hospitalsvæsenet eller en psykiatrisk praktiserende læge. Uanset hvad vi oplever, om det omhandler stress, depression eller noget andet forbigående, så er livet op og ned og vi skal tale om det.

Kisser Paludan som er en af mine store inspirationskilder og jeg har taget utallige kurser hos i Enneagrammet og selvværdskurser. Hende og jeg har lavet en podcast om emnet som er god at lytte til for at få en ide af min historie. Den beskriver min og Kissers tilgang til at aftabuisere psykisk sygdom samt viden om det at leve med en bipolar diagnose og at man ikke er sin diagnose med et menneske med forskellige dele.

Linket til podcasten er på Spotify: https://open.spotify.com/episode/0o8RRUvuXa2aq26BOxxMat?si=o9oSq1A1Qzu014GfFunbQw&fbclid=IwAR1y9kig1zvfQnI4QDgL7qO2Ref3sedEnD3u6pJ4XDNJSuFH_msACnZocTw&nd=1

På Kisser Paludans hjemmeside: https://kisserpaludan.dk/167-omfavn-psykiske-saarbarheder/

Hvis det har interesse så kontakt mig på email tsc@rstensen.com eller per mobil 51908480.
I kan læse mere om mig på min hjemmeside tinastrid.dk.

eventinformation

SpeakerScore Professional Profile
Pris: DKK 2500 - 5500
varighed: 60 - 120 min
Sted: 2650

billeder fra events

Tina Strid Carstensen - billeder fra events Tina Strid Carstensen - billeder fra events Tina Strid Carstensen - billeder fra events Tina Strid Carstensen - billeder fra events Tina Strid Carstensen - billeder fra events

kontakt Tina Strid Carstensen

Kontakt Tina Strid Carstensen via formularen her, så vil Tina Strid Carstensen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud, du modtager.

eventkalender

Tidligere events