Trine Andreasen

SpeakerScore Profile
×
Familierådgiver

Indehaver af naturligopdragelse.dk som tilbyder rådgivning til forældre og hjælper med at skabe trygge og tydelige rammer, så børn kan trives og udvikle sig positivt.

Mit navn er Trine Andreasen og jeg er indehaver af naturligopdragelse.dk.

Allerede som ung arbejdede jeg med børn, hvor jeg underviste i både ridning og kajakroning. Min nysgerrighed førte mig til Odense, hvor jeg studerede religionsvidenskab i 3 år, da jeg ville have en større forståelse for folks forskellige religioner og kulture. Inden min uddannelse, som pædagog, arbejdede jeg i et særtilbud, med en dreng inden for autisme spektret.

Jeg er uddannet pædagog, har en kandidat i pædagogisk psykologi, og er uddannet ADHD sundhedsvejleder, ESDM konsulent og certificeret i Neuroaffektiv analyse.

Jeg har arbejdet i 4 år på et behandlingssted, for omsorgssvigtede og anbragte børn, hvoraf de fleste også havde forskellige diagnoser. Herefter arbejdede jeg 9 år, som pædagog i en udflytterbørnehave/ naturbørnehave, hvor jeg var med til, at sætte rammen for, at børnene fik så meget natur, læring og socialt samvær som muligt.
Arbejdet mere end 2 år som Ressourcepædagog.

Jeg har siden 2015 arbejdet, som forældrerådgiver, hvor jeg rådgiver forældre, der oplever at de mangler vejledning i forhold til børneopdragelse, konflikter og andre familie relateret problemer.

Ved siden af det, er jeg projektleder i et europæisk Erasmus plus projekt, hvor jeg er med til, at formidle det danske koncept om udflytterbørnehaver/ naturbørnehave til Europa.

Jeg startede Naturligopdragelse fordi jeg selv har mærket, hvad det betyder for et barn at vokse op med forældre, der skønt de elskede os børn og udviste meget omsorg, ikke fik skabt trygge og tydelige rammer i hjemmet. Det betød, for mig, at jeg blev mødt med skældud og vrede, når jeg ikke opførte mig ordentlig, hvilket fik mig til at føle mig forkert og skamfuld. En følelse der har fulgt mig i mange år og til dels stadig er en del af mig. En følelse der kan være svær at slippe når den først har sat sig fast.

Og derfor er det min mission at hjælpe så mange forældre som muligt, så der er så få børn som muligt der skal vokse op med en følelse af skam over hvem de er og over at de ikke opfører sig ordentlig, selvom de gerne vil. Jeg tror på at børn altid opfører sig ordentlig, hvis de kan! Men at der er vilkår der gør at de ikke kan.

Derfor er det forældrenes ansvar at skabe rammerne i hjemmet, så børnene kan samarbejde og opføre sig ordentligt. Jeg ved det til tider er svært at være forældre og derfor giver jeg dig redskaberne til at blive en bedre forælder, der skælder mindre ud og gør det der er det rigtige for din familie. Så I alle oplever færre frustrationer, mindre dårlig samvittighed og færre konflikter.

eventinformation

SpeakerScore Professional Profile
Pris: DKK 8500 - 25500
varighed: 90 - 300 min
Sted: Danmark

billeder fra events

Trine Andreasen - billeder fra events Trine Andreasen - billeder fra events Trine Andreasen - billeder fra events Trine Andreasen - billeder fra events Trine Andreasen - billeder fra events Trine Andreasen - billeder fra events Trine Andreasen - billeder fra events Trine Andreasen - billeder fra events

kontakt Trine Andreasen

Kontakt Trine Andreasen via formularen her, så vil Trine Andreasen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud, du modtager.

eventkalender

Tidligere events