Talk

Hvorfor er kreativitet så vigtigt

SpeakerScore Professional Profile
Feb 6, 2023 19:30 - 21:30(Europe/Copenhagen)
Organizer: Butterup-Tuse Kirker, Tuse Byvej 47, 4300 Holbæk

About event

Number of participants: 80

Hvad er kreativitet egentlig? Hvorfor er kreativitet så vigtigt?

Gode spørgsmål – for hvis kreativitet virkelig er så vigtig, hvorfor får det så ikke mere plads på ugeskemaerne i skolerne? Besynderligt, når erhvervslivet samtidigt skriger efter innovative kræfter. Kreativitet skaber flow, bedre samarbejder. Kreativitet er en vital energikilde, en vigtig ressource, samtidigt med det giver livsglæde. Men hvordan får vi så mere kreativitet ind i dagligdagen? Hvad kan vi gøre, for at den kreative muskel bliver trænet, øvet, styrket? Det giver Søren sine svar på, med udgangspunkt i sin opvækst i et yderst kreativt hjem. En opvækst og en tilgang til livet, som har ført ham godt rundt på kloden, iført et hav af forskellige spændende arbejdskasketter.

Søren Reiff – guitarist, forfatter og kreativ musisk iværksætter

Som musiker: Søren Reiff har spillet med solister som Chaka Khan, David Sanborn, Level42, Robert Palmer, Randy Crawford, samt cremen af skandinaviske artister. I 2017 modtog Søren prisen: "Most Inspiring Guitarist”, som officiel vinder af det Amerikanske TV-program Studio Jams ”International Inspiration Awards”. Som solist har Søren Reiff udgivet tre anmelderroste albums, indspillet med et imponerende line-up af amerikanske musikere. Søren har turneret og optrådt i USA, Canada, England, Tyskland, Holland, Polen, Bulgarien, Malaysia, Norge og Sverige. Tidligere har Søren Reiff medvirket som guitarist og kapelmester på TV-programmer som: Den Store Klassefest, Så’ det lørdag og Danmarks Indsamlingen.

Som iværksætter:
Søren Reiff etablerede i forbindelse med sit TV-arbejde produktionsselskab, indspilningsstudie og pladeselskab. Senere var Søren initiator til Den Rytmiske Højskoles populære Sangskriver- & Producerlinje, som han etablerede i 2008 og hvor han efterfølgende var ansvarlig for indhold og undervisning i en årrække. Søren har også været idéudvikler på TV-programmer, undervisningskoncepter, ligesom har arbejder som idéudvikler i det private erhvervsliv.

Som forfatter: Søren Reiff har udgivet fire populære undervisningsbøger om guitarspil samt en håndbog med tips til folk, som ønsker at leve i underholdningsbranchen. Også på forfatterfronten er der nye spændende ting på vej: En musisk børnebog om forskellighed. Bogen er også en introduktion til en grundlæggende rytmisk bevidsthed for børnene i alderen 8-12. Derudover kommer der en bog om at være far/mand på barsel samt en ny guitarundervisningsbog.

event calendar